Технічні рішення
для комфортного життя
Наша продукція

Модульні будинки

ПрАТ «ДОК№7» займається виготовленням та встановленням високоякісних модульних будинків. Панельно-каркасна система дозволяє створити будинок будь-якої конфігурації. Стінові конструкції будинку розраховані на температуру до -40 °C. На невеликій площі від 6 м² є все, що необхідно для повноцінного життя: зроблено внутрішнє оздоблення, проведено всі комунікації. Будинки транспортуються у готовому вигляді.

Детальніше

Приймаємо замовлення

Наше виробництво приймає замовлення на виготовлення дверей та вікон з металопластику, міжкімнатних дверей з деревини, протипожежних дверей. Можливе виробництво меблів для офісів, меблів для готелів, місць проживання тимчасово переселених осіб.

Окрема пропозиція від нашого підприємства на модульні та панельно-каркасні будинки,
які придатні для постійного проживання (можлива комплектація «під ключ»).

Замовлення приймаються з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 18:00.

Для оптових покупців + 380(95) 274 02 58
Для приватних замовлень + 380(50) 448 67 23

Спеціальні умови для підприємств сфери HoReCa

Ми маємо позитивний досвід співпраці з підприємствами сфери HoReCa (індустрії гостинності - громадського харчування та готельного господарства) та здатні запропонувати продукцію за особливими умовами. Ми виробляємо фасадні системи, алюмінієві конструкції, вікна, вогнестійкі вхідні двері до готельних номерів, двері для технічних приміщень з HPL-покриттям, меблі для комплектування готельних номерів, стінові панелі Digital Print та інші вироби європейської якості, необхідні для сучасного готелю.

Отримайте пропозицію для вашого закладу:

Серед наших клієнтів з індустрії гостинності:

Ключові напрямки виробничої діяльності

  • Міжкімнатні двері
  • Меблі
  • Металопластикові конструкції
  • Фасадні системи
  • Модульні будинки
Міжкімнатні двері для об'єктів і приватних замовлень

Дерев'яні міжкімнатні двері для тих, хто цінує ексклюзивні інтер'єрні рішення, а також високу якість використаних матеріалів. Наші міжкімнатні дерев'яні двері - це бездоганний зовнішній вигляд, стабільність і надійність в експлуатації протягом багатьох років. Широкий спектр моделей, від класичних до сучасних, дозволить вам вибрати свій варіант.

Детальніше
Меблі

З 2014 року на ДОК№7 налагоджено серійне виробництво корпусних меблів. Меблі виготовляються з МДФ, ДСП і масиву, виходячи з технічного завдання Замовника.Нами освоєно виробництво стінових панелей облицьованих HPL пластиком, в тому числі з цифровим повнорозмірним фотодруком, для оздоблення інтер'єрів.

Детальніше
Вікна і двері з металопластикового профілю REHAU

ПрАТ «ДОК№7» виготовляє і монтує вироби з металопластику з 2002 року. Ми працюємо з профілем і комплектуючими фірми REHAU і фурнітурою фірми SIGENIA, використовуючи металеві підсилювачі вітчизняного і імпортного виробництва. Компанія REHAU має декілька систем профілю з 3-ма і 5-ма камерами з різними варіантами дизайну.

Детальніше
Світлопрозорі фасадні конструкції з алюмінієвого профілю.

Приватне акціонерне товариство «ДОК№7» займається виготовленням і установкою алюмінієвих конструкцій з 2003 року. За цей час на території міста Києва і за межами, було змонтовано більше ніж 50 000 квадратних метрів фасадів, вікон і дверей. Підприємство має окремий цех для обробки алюмінієвих профілів, оснащений спеціалізованим імпортним устаткуванням.

Детальніше
Модульні будинки

ПрАТ «ДОК№7» займається виготовленням та встановленням високоякісних модульних будинків. Панельно-каркасна система дозволяє створити будинок будь-якої конфігурації. Стінові конструкції будинку розраховані на температуру до -40 °C. На невеликій площі від 6 м² є все, що необхідно для повноцінного життя: зроблено внутрішнє оздоблення, проведено всі комунікації. Будинки транспортуються у готовому вигляді.

Детальніше
- деревообробне підприємство, що працює з 1987 року, має позитивний досвід співпраці як з великими будівельними компаніями так і з приватними замовниками, є надійним партнером.

Про підприємство

З моменту створення компанія пройшла складний шлях розвитку і на сьогодні трансформувалася в багатовекторне підприємство, залишаючи основним напрямком діяльності випуск міжкімнатних дверей. На підприємстві в даний момент працюють сучасні технологічні лінії з виробництва алюмінієвих світлопрозорих конструкцій, металопластикових вікон і дверей, меблів і стінових панелей.

  • Ми пропонуємо продукцію європейської якості, виконану у найкоротші терміни і за розумними цінами.
  • Ми прагнемо бути в числі провідних українських виробників високоякісних виробів здатних задовольнити все зростаючий попит будівельної галузі.
  • Ми здатні виконати повний цикл робіт від розробки конструкторського рішення до монтажу «під ключ».

Переваги перед конкурентами

З метою утримання своїх позицій і завоювання нової частки ринку, всю продукцію ДОК 7 виробляє під замовлення,
враховуючи вимоги нормативних документів і, звичайно ж, побажань замовника.

При необхідності підприємство виконує повний комплекс послуг - від роботи з проектними організаціями до монтажу та здачі встановленої продукції на об'єкті замовника.
Замовник, звертаючись до нас, отримує професійну консультацію і можливість великого вибору - конструктивних рішень, матеріалу, кольорової гами.
Багато покупців, відвідавши наш салон, залишаються приємно здивованними якістю представленої продукції. Усі погоджуються, що наш український продукт може конкурувати з найкращими імпортними зразками.